Ajánlatkérés / rendelés
Tervezés / nyomda
 • Az ajánlatkérés rendelésnek minősül?

  Természetesen nem minősül annak, sőt semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az adatok/infók ismeretében kalkulálunk egy árat abban az esetben, ha sokban eltér a kiválasztott kiadvány paramétereitől az egyedi igény.

  Mire vonatkoznak a fix árak?

  A feltüntetett fix árak, abban az esetben érvényesek, ha a megrendelő a kiválasztott minta alapján szeretné elkészíttetni saját meghívóját. Ehhez elküldi nekünk az adatokat, dátumokat, helyszíneket, stb.. és mi ezek alapján készítjük el a névre szóló esküvői kiadványt.

  Több minta alapján is készülhet meghívó?

  Rugalmasan kezeljük a megrendelő igényeit, így ha megtetszik két különböző meghívó egyik-másik dizájn eleme, akkor az alapján tervezzük meg a kiadványt.

 • Mennyi időn belül kapom meg a meghívómat?

  Ha nem túl komplex a rendelés, akkor munkanapokon, 24-48 óra alatt megtervezzük az esküvői kiadványt. Ha több, különböző típusú kiadványt kell készíteni, mint pl.: képeslap, meghívó, menükártya, akkor 3-4 munkanap alatt tudjuk vállalni a tervezést, de ezt minden esetben tisztázzuk a megrendelővel.

  Hogyan zajlik a tervezés folyamata?

  Ahogyan megkapjuk a pontos információkat és a jóváhagyást az árajánlatra, akkor elkészítjük a személyre szóló kiadványt és küldünk róla egy látványtervet.

  Ezután várunk minden észrevételt, módosítást, javítást, melyet elvégzünk és újból látványtervet küldünk.

  A legutolsó jóváhagyás után küldünk egy utalásos számlát és ahogyan beérkezett az összeg, megkapja a megrendelő a nyomdakész anyagokat.

  Ha a nyomda visszadobja a nyomdakész anyagot hiba miatt?

  Vállalunk garanciát a tervezésre vonatkozóan. Ha a nyomdai folyamatnál derül ki, hogy valamilyen helyesírási hiba van a kiadványban, esetleg valami nem felel meg az aktuális nyomda előírt leadási paramétereinek, díjmentesen kijavítjuk, módosítjuk és 24 órán belül visszaküldjük a pdf állományokat!

Copyright 2016 Esküvőterv.hu.
All rights reserved! Minden jog fenntartva!